ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-11-2013, ora 13:02

Ce cadou isi doreste in secret fiecare zodie

Articol de Madalina Irimia

Vin Sarbatorile: mai intai vom celebra Sfintii Mihail si Gavril, apoi vine randul lui moS Nicolaie si Craciunul bate la usa deja. Cum toata lumea iubeste sa primeasca cadouri, ai putea sa te ghidezi dupa zodia celor dragi ca sa le alegi cadoul potrivit. Iata ce cadou isi doreste in secret fiecare zodie.

Berbec

Berbecii sunt oameni de actiune si se plictisesc repede de cadourile obisnuite. Cand ai de cadorisit un berbec, ai ceva de lucru, pentru ca respectivul cadou trebuie sa fie si colorat si incitant si sa i se potriveasca si sa si-l doreasca mult...ai inteles ideea. Cel mai bine este sa mergi pe o surpriza personalizata in cazul femeilor (perechea de cercei dupa care tanjeste de cate ori vede vitrina, cartea prea scumpa sau excursia la Paris) si cea inedit in cazul barbatilor (un city break undeva palpitant, bilete la meciul echipei preferate, etc).

Taur

Taurii sunt destul de greu de multumit si in cazul lor cadourile trebuie sa fie ceva ce isi doresc demult. Fiind destul de pragmatici, taurii prefera cadouri practice, obiecte de uz casnic sau haine si nu apreciaza foarte tare darurile siropoase, sau cadourile "de suflet", cum ar fi un album foto romantic, o excursie neauntata sau un bilet la un concert. Cele mai bune optiuni in cazul nativilor din taur sunt tigai, prajitoare de paine sau rochii pentru femei si accesorii pentru masina, sosete si seturi de baie pentru barbati.

Gemeni

Gemenii sunt ahtiati dupa gadgeturi si cel mai frumos cadou pentru ei este ceva extraordinar de nou si la moda. Daca nu iti permiti un smartphone sau tableta pentru nativul din gemeni care ti-e drag, poti incerca o editie princeps sau un obiect de colectie, deoarece gemenii adora sa se laude cu cadourile primite de la cei dragi. Cele mai bune optiuni pentru nativii din gemeni sunt mp3 playere, casti pentru ascultat muzica foarte scumpe, sau bijuterii unicat handmade pentru femei si orice gadget, accesoriu de masina smart, sau un joc video pe consola pentru barbati.

Rac

Racii sunt romantici dar si materialisti si viseaza la cadouri scumpe si exotice. Daca vrei sa impresionezi un rac, trebuie sa ai un buget corespunzator si idei nastrusnice. Incearca o excursie la Paris sau intr-o tara exotica, un tablou sau o cina romantica pentru femei si un weekend romantic la munte, un cadou facut chiar cu mana ta sau un parfum care nu se gaseste la noi in tara pentru un barbat rac.

Integral pe unica.ro

Foto: sheknows.com

     
Tag-uri: zodii, cadouri, sarbatori
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii