A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719817723.0093.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce boli tratezi cu banane
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-07-2015, ora 11:44

Ce boli tratezi cu banane

Articol de Madalina Irimia
Bananele contin potasiu si o substanta numita triptofan, care stimuleaza secretia de seretonina, hormonul fericirii. Vezi ce boli poti trata cu aceste fructe delicioase.

Bananele nu sunt doar delicioase, ci sunt si foarte bogate din punct de vedere nutritional, ajutandu-te sa ramai sanatoasa.

Trateaza constipatia

Bananele contin pectina, o substanta care imbunatateste digestia si ajuta la detoxificarea organismului, potrivit healthylivinghouse.com. in aceasta situatie, fructele actioneaza ca un probiotic, stimuland digestia si reducand constipatia.

Combat stresul

Stresul scade nivelul de potasiu din organism, de aceea este indicat sa consumi banane in perioadele stresante. Au un contin mare din acessta substanta to regleaza bataile inimii. in plus, regleaza continutul de apa din organism.

Scad tensiunea

Consumul ridicat de sare si deficitul de potasiu cresc tensiunea arteriala, crescand-o. Este indicat sa mananci zilnic cate o banana, pentru a mentine tensiunea arteriala in limite normale.

Combat sindromului premenstrual

Bananele sunt bogate in vitamina B6 si ajuta la mentinerea nivelului de zahar in limite normale. In plus, studiile au aratat ca vitamina B calmeaza simptomele produse de sindromul premenstrual.

Sursa: unica.ro
     
Tag-uri: banane, boli, tratament
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii