ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-08-2013, ora 12:28

Ce au pregatit astrele pentru saptamana 5-11 august

Articol de Madalina Irimia

Este o saptamana grea pentru cei care in ultimul timp si-au neglijat sarcinile. Anumite lucruri nu mai pot fi amanate si acum trebuie sa recuperam, fie ca ne face placere, fie ca nu. Iata ce te asteapta pe tine in saptamna 5-11 august 2013.

Berbec

Berbecul nu are o saptamana usoara tocmai pentru ca se numara printre cei care s-au lasat predii varii in ultimul timp. Preocupata cu iesirile, distractia, planurile de vacanta, ai neglijat anumite activitati, iar acum nu le mai poti amana si trebuie sa faci in cateva zile ce ai neglijat in cateva saptamani. Succes!

Taur

Nici tu nu ai fost prea harnica in zilele caniculare din ultimul timp, iar ce ai neglijat atunci trebuie sa se rezolve acum, altfel o sa ai probleme. Desi nu-l meriti, ai parte de un ajutor nesperat datorita caruia vei reusi sa pui totul la punct in timp record. E posibil sa apara mici probleme de sanatate.

Gemeni

Pentru tine e o saptamana linistita, poate chiar mai linistita decat ai spera. Desi ai chef de "actiune", nu prea ai ocazia sa-ti folosesti energia si sa-ti pui in practica ideile. Te enerveaza faptul ca ceilalti par sa fie luat pauza de la orice activitate si fara ei nu poti sa-ti pui in aplicare planurile. Nu toata lumea are energia ta...

Rac

Racul a fost cam lenes in ultimul timp si acum a avenit vremea sa dea socoteala. Fata de altii, tu nu ai ocazia sa-ti repari greselile din ultimul timp si vei avea de suferit. Probabil ca pedeapsa astrelor se va face simtita in plan financiar si vei observa ca nu iti permiti lucrurile care altora nu le lipsesc vara.

Integral pe unica.ro

Foto: realitatea.net

     
Tag-uri: horoscop, saptamana, astre
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii