A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664393.2972.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce au pregatit astrele pentru saptamana 4 - 10 noiembrie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-11-2013, ora 12:40

Ce au pregatit astrele pentru saptamana 4 - 10 noiembrie

Articol de Madalina Irimia

Saptamana aceasta, astrele ne fac sa ne autocenzuram, ne impiedica sa spunem ce gandim si sa ne exploram ideile. Este un lucru bun pentru cei mai impulsivi dintre noi, dar pentru altii e un lucru rau. Vezi ce au pregatit pentru tine astrele in saptamana 4 – 10 noiembrie.

Berbec

Pentru tine, cenzura impusa de astre este un lucru bun. Te face sa te gandesti de doua ori inainte sa vorbesti si astfel reusesti sa eviti niste situatii mai dificile. Pentru ca, totusi, saptamana este destul de tensionata si fara stapanire de sine nu ai reusi sa treci cu bine peste ea. Weekendul va fi frumos si plin de surprize.

Taur

Iti este mai greu sa comunici si sa te intelegi cu cei din jur. Tu esti bine intentionata, ei sunt la fel, dar dintr-un motiv sau altul tot apar neintelegeri. Pana la urma iti vei da seama ca problema e la tine, dar pana atunci o sa ai parte de unele frustrari. Mici probleme mai poti avea cu banii, dar si cu persoanele din familie care te tot bat la cap.

Gemeni

Ai niste idei bune, dar nu reusesti sa te exprimi atat de bine incat sa te faci inteleasa, ceea ce e destul de ciudat pentru tine. Zilele de la mijlocul saptamanii vor fi cele mai grele si discutiile de la serviciu iti vor crea unele frustrari. Acestea sunt adancite de mici probleme de sanatate, care nu te lasa sa te concentrezi foarte bine pe ce ai de facut.

Rac

Ai vrea sa ai mai multa stapanire de sine si diplomatie, dar lucrurile nu stau asa cum iti doresti tu. Intr-o problema legata de serviciu te cam ia gura pe dinainte si spui niste lucruri pe care mai tarziu le vei regreta. Oricum, iti va face bine sa vorbesti in sfarsit despre un lucru care te supara de ceva timp, chiar daca problema nu se va rezolva nici acum.

Integral pe unica.ro

Foto: romaniatv.net

     
Tag-uri: horoscop, saptamana, astre
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii