ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-07-2013, ora 15:36

Ce au pregatit astrele pentru saptamana 29 iulie - 4 august

Articol de Madalina Irimia

Vara continua cu o saptamana care va fi destul de plina pentru toata lumea. In timp ce unii au parte de multe evenimente placute, altii au doar foarte mult de munca. Vezi ce te asteapta pe tine in saptamana 29 iulie - 4 august.

Berbec

Luna august incepe frumos pentru tine, cu cateva zile pline, dar frumoase si relaxante. Ai parte de ceva emotii din cauza unor probleme birocratice care se taraganeaza mai mult decat te asteptai – probabil sunt legate de vacanta. Oricum, tie iti place sa traiesti palpitant si sa vezi cum lucrurile se intampla pe ultima suta de metri.

Taur

Pentru tine saptamana aceasta e destul de linistita, dar asta nu inseamna ca va fi pe placul tau. Daca in general iti plac zilele libere in care poti sa lenevesti in voie, acum ai o perioada mai energica si ai vrea sa faci de toate intr-un timp cat mai scurt. Din pacate, nu vei avea ocazia sa vezi cum e sa ai o viata palpitanta.

Gemeni

Ai o saptamana destul de ciudata si confuza. Probabil te straduiesti sa faci mai multe lucruri deodata si nu iti iese nimic asa cum ai vrea, ceea ce te descumpaneste si mai tare. Te asteapta o decizie destul de dificila pe plan personal si se pare ca nu vei reusi sa hotarasti decat cu ajutor. Mai exact, va decide altcineva in locul tau.

Rac

In perioada aceasta devii mai tacuta si mai introvertita ca de obicei, iar cei din jur sunt confuzi cu privire la starea ta, mai ales ca pur si simplu nu ai chef sa explici tuturor ce ai sau ce nu ai. Cert este ca nimeni nu reuseste sa-ti intre in gratii si ai tendinta sa devii ganditoare si visatoare fix in mijlocul unor discutii serioase.

Integral pe unica.ro

     
Tag-uri: zodiac, astre, evenimente
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii