ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
30-10-2013, ora 12:03

Ce au pregatit astrele pentru saptamana 28 octombrie - 3 noiembrie

Articol de Madalina Irimia

Saptamana aceasta nu este una proasta, dar e destul de dificila pentru multe dintre zodii. Astrele ne incetinesc si ne fac sa depunem un efort mai mare pentru lucruri care de obicei ni se par usoare. Vezi ce te asteapta si pe tine in saptamana 28 octombrie - 3 noiembrie.

Berbec

Te numeri printre norocosii care nu simt prea tare influenta neplacuta a astrelor. Pentru tine, lucrurile merg bine si usor, multe din ele vin de la sine si nu trebuie sa lupti prea mult ca sa-ti implinesti scopurile. Daca vei avea un pic de discutat si dus munca de convingere, asta se va intampla in familie, unde cineva mai in varsta nu vrea sa renunte la orgoiu, chiar daca nu are dreptate.

Taur

Astrele iti pun bete in roate, mai ales la serviciu, prin intermediul unor persoane care ti se opun doar din obisnuinta, fara a avea vreun motiv real sa o faca. Tu nu trebuie sa-ti pierzi diplomatia si respectul fata de acele persoane pentru ca situatia s-ar inrautati. Nu gresesti cu nimic, si totusi simti mereu ca trebuie sa-ti dovedesti nevinovatia.

Gemeni

Unii oameni sunt impotriva ta, dar e foarte probabil sa aiba dreptate. Nu sta sa te certi, mai ales daca stii sa gresesti. E un moment in care trebuie sa lasi orgoliul la o parte si sa te recunosti invinsa pentru a putea sa o iei de la capat cu forte proaspete. Sfarsitul saptamanii aduce pentru tine un nou inceput cu mari sanse de reusita.

Integral pe unica.ro

Foto: stiri.com.ro

     
Tag-uri: horoscop, astre, saptamana
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii