A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719816285.4091.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce au pregatit astrele pentru saptamana 16 - 22 septembrie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-09-2013, ora 10:08

Ce au pregatit astrele pentru saptamana 16 - 22 septembrie

Articol de Madalina Irimia

Saptamana 16 - 22 septembrie va marca inceputul a ceva important pentru majoritatea zodiilor, finalul de saptamana fiind perioada cea mai buna pentru planuri de viitor. Vezi ce au pregatit astrele pentru zodia ta.

Berbec

Saptamana aceasta este pentru tine inceputul a ceva important. Planetele iti dau idei si putere de munca, ramane doar sa stii ce sa faci cu ele. Te asteapta un nou inceput, o renastere, o schimbare catre bine. Te prind din urma probleme mai vechi, dar tot raul se va dovedi a fi spre bine.

Taur

Saptamana este marcata suisuri si coborasuri, dar astrele vor fi de partea ta si te vor ajuta sa refaci niste planuri sau sa intorci cumva spre bine o situatie care nu parea deloc favorabila. Pe l amijlocul saptamanii este posibil sa primesti niste vesti destul de proaste, dar weekendul va veni cu o rezolvare nesperata a unei probleme.

Gemeni

Relatiile cu cei din jur raman pe primul plan, dar ai timp sa te ocupi si de propria persoana. Treci printr-o transformare pe care unii o observa, dar altii aleg sa o ignore si s-ar putea sa renunti la unii prietenii. O intamplare de la inceputul saptamanii se va dovedi plina de insemnatate pe masura ce se apropie ziua de duminica.

Rac

Desi totul se misca foarte incet, saptamana aceasta iti aduce un nou inceput, unul care va necesita putin efort din partea ta, dar peste ceva timp iti vei da seama ca a meritat. Va trebui sa planuiesti cu grija actiunile tale, sa duci munca de convingere si totul stiind ca rezultatele se vor vedea abia mai tarziu.

Integral pe unica.ro

Foto: libertatea.ro

     
Tag-uri: horoscop, toamna, zodii
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii