A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727618378.4963.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce au patit mai multi barbati, ADEMENITI pe internet de o "falsa prostituata"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-05-2014, ora 12:04

Ce au patit mai multi barbati, ADEMENITI pe internet de o "falsa prostituata"

Articol de Madalina Irimia

Mai multi sadomasochisti au raspuns cu nerabdare la un anunt postat de catre o fermiera austriaca aflata in cautare de clienti, insa in loc de 'pedeapsa' la care au sperat, barbatii s-au trezit pusi sa presteze diverse activitati la ferma in costumatie fetis, relateaza Der Spiegel, citat de Agerpres.ro.

O femeie de 35 de ani, care se prezenta drept "dominatrix", promitea potentialilor clienti "o disciplina stricta" la ferma sa din nord-estul Austriei.

Circa 15 barbati au raspuns la anuntul postat pe Internet, iar doi-trei au acceptat oferta. Cu toate acestea, clientii nu au primit "ceea ce negociasera", a explicat pentru Der Spiegel un purtator de cuvant al politiei din Austria Inferioara, confirmand relatarile aparute in mass-media din aceasta tara in ultimele zile.

Barbatii s-au trezit expediati la diverse activitati la ferma din apropierea orasului St. Polten, fiind pusi, spre exemplu, sa taie lemne goi sau sa tunda gazonul in timp ce purtau masti negre pe fata.

Foto: adevarul.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii