ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
18-03-2014, ora 15:31

Ce au gasit anchetatorii pe laptopul Iuliei Ionescu, adolescenta fugita de acasa

Articol de Madalina Irimia

Politistii Brigazii de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) au finalizat perchezitia informatica la laptopul Iuliei Ionescu - eleva din Bucuresti care a fugit de acasa trei zile la o manastire. Procurorii urmeaza sa dea o solutie in acest caz

Potrivit surselor citate, politistii BCCO au terminat perchezitia informatica la laptopul elevei si au trimis rezultatele la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 5.

Politistii au gasit in calculatorul Iuliei Ionescu multe rugaciuni si fotografii cu icoane care ii infatiseaza pe majoritatea sfintilor din calendarul ortodox, fisiere cu muzica si fotografii ale fetei impreuna cu familia si colegii de scoala.

In ce priveste schimbul de mail-uri cu preoti sau calugari, anchetatorii nu au gasit alte mesaje in afara celor care au fost puse la dispozitia politistilor, inca de la inceputul anchetei, de duhovnicul fetei.

Dosarul a fost trimis de politisti procurorului de caz din Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 5, care urmeaza sa decida daca incepe urmarirea penala in acest caz.

Integral pe gandul.info

Foto: gandul.info

     
Tag-uri: laptop, eleva, manastire
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii