A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662322.8305.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce animal reprezinti in horoscopul amerindian si ce spune acest lucru despre tine
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-10-2015, ora 08:55

Ce animal reprezinti in horoscopul amerindian si ce spune acest lucru despre tine

Articol de Madalina Irimia
Semnele zodiacale din horoscopul occidental au corespondente, fiecare in parte, in astrogramele altor culturi, cum ar fi cea amerindiana.

Iata ce reprezinta simbolul tau si ce semnificatie are in horoscopul amerindian!

Berbec-Acvila

Ca semn zodiacal, acvila este extrem de agila si nascuta sa conduca. La fel cum ne face sa o privim cu zboara pe cer, in plan astrolologic reprezentantii celorlalte zodii privesc cu admiratie spre acvila si le apreciaza calitatea de lider. Sunt firi care nu ofera foarte mult din punct de vedere afectiv, iar uneori pot fi intolerante si nerabdatoare.

Taur-Castor

Castorul este strategul horoscopului amerindian. Fac planuri, pun la cale strategii, sunt intelepti, muncitori, minti sclipitoare, dar pot fi si posesivi si irascibili.

Gemeni-Caprioara

Nu o intrece nimeni in rapiditate si este o sursa de inspiratie. Caprioara are un simt al umorului pe gustul tuturor, motiv pentru care leaga numeroase prietenii. Sunt constiente de realitatea inconjuratoare, insa pot fi capricioase si prea preocupate de sine.

Rac-Ciocanitoarea

Ciocanitoarea este cel mai grijuliu reprezentant al zodiacului amerindian. Sunt empatice, stiu sa asculte si deseori renunta la propriile idei, desi sunt mai bune, si le aplica pe ale altora, doar pentru a impaca pe toata lumea. Sunt parinti si parteneri ideali si sunt plini de resurse. Uneori, ciocanitoarea poate fi incapatanata, se poate enerva usor, poate deveni geloasa si posesiva.

Leu-Somon

Somonul este inteligent, creativ si are o personalitate electrizanta. Sunt prin natura lor optimisti si se entuziasmeaza din orice, iar pofta lor de viata este contagioasa. Au nevoie sa-si traseze obiective marete, altfel tind sa devina egocentrici si depresivi.

Fecioara-Urs

Taciturn si pragmatic, ursul devine o forta pe care nu o poti ignora atunci cand este provocat. Sunt parteneri de afaceri excelenti si de cele mai multe ori sunt vocea ratiunii in familie sau in grupul de prieteni. Ursul este tolerant si rabdator, insa are si el limitele lui.

Balanta-Corb

Cu un sarm innascut, corbul este iubit de toata lumea. Este o persoana care stie sa faca afaceri, extrem de agila. Corbul stie calea spre a obtine ceea ce-si doreste si este extrem de sociabil. Sunt persoane care se adapteaza repede si tind sa imite comportamente sau activitati care li se par lor inteligente.

Scorpion-Sarpe

Sarpele este cel mai spiritual reprezentant al zodiacului amerindian. Dotat cu intelepciune, sarpele este conectat la tot ceea ce se intampla atat in lumea noastra, materiala, cat si in cea de dincolo. Sunt respectati pentru calitatile de care dau dovada in lumea medical, dar si in cea a samanilor, conform zodiacului amerindian.

Sagetator-Bufnita

Bufnita este greu de doborat, este o fire calda si toleranta. Se inversuneaza daca este provocata si pregatita sa riposteze cu toate fortele intr-o astfel de situatie. Pot fi in aceeasi masura inteligente, dar si nesabuite.

Capricorn-Gasca

Gasca este simbolul pacii. Au o pronire nativa de a reusi in tot ceea ce-si propun, iar daca dau gres nu pot trece deloc bine peste un astfel de esec. Sunt multitalentate, creative si extrem de motivate.

Varsator-Vidra

Vidra este ciudata, excentrica, alunecoasa si capricioasa. De cele mai multe ori pot fi greu de inteles, au un mod unic de a privi lucrurile, motiv pentru care pot gasi solutii ingenioase, pe care altii nu le pot oferi. Vidra este curajoasa, onesta si empatica.

Pesti-Lupul

Lupul este misterios, pasional si de cele mai multe ori instabil emotional. inteleg lumea asa cum altii nu o fac, sunt buni ascultatori si observatori, insa pentru multi sunt greu de descifrat si raman o enigma.

Sursa: unica.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii