A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727663889.9381.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce aliment a interzis Regina Marii Britanii in bucataria regala?
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-04-2016, ora 08:56

Ce aliment a interzis Regina Marii Britanii in bucataria regala?

Articol de Madalina Irimia
Regina Elisabeta stie ce-i place. Poarta o singura nuanta de oja pe unghii, intotdeauna aceeasi poseta si cel mai celebru element - adora o anumita rasa de caini: corgie, desigur. Asa ca, nu ar trebui sa ne uimeasca faptul ca nu isi doreste un anumit ingredient in meniul regal.

Regina Marii Britanii uraste un anumit incredient, din pacate unul care face ca numeroase feluri de mancare sa aiba un gust mai bun. „La Palatul Buckingham nu se gateste cu usturoi”, a declarat chef John Higgins pentru National Post.Higgins spune ca, iti poti da seama daca o reteta regala este autentica pentru ca nu include niciodata astfel de arome. Alte ingrediente care lipsesc din meniu? Orezul, cartofii si pastele nu sunt niciodata servite la cina atunci cand Regina ia masa singura. Regula unui numar redus de carbohidrati face parte din dieta disciplinata a reginei, a declarant fostul bucatar personal, Darren McGrady.

Un alt element specific care are importanta pentru regina Elisabeta? Atunci cand consuma sandvisuri, crusta de pe paine este inlaturata. Regina Elisabeta iubeste ciocolata, in mod special tortul de biscuiti de ciocolata, mousse-ul de ciocolata si tortul ganache. Fructele preferate de Regina includ mango, capsuni si piersici, in mod special cele cultivate la Windsor Castle.

Sursa: csid.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii