ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
26-06-2014, ora 11:44

Ce-ai face daca ai CASTIGA la LOTO? Ce face un fost MUNCITOR care a castigat 1 mil de lire sterline

Articol de Cristian Amariei

Matt Myles, un tanar de 27 de ani din Marea Britanie, lucra ca muncitor in schimbul de noapte intr-o fabrica, atunci cand un tichet Euromillions i-a adus un castig de 1 milion de lire sterline.

Devenit bogat peste noapte, Matt Myles a luat o decizie care, crede el, ii va schimba viata la fel de mult ca si castigul: va petrece un an de zile calatorind prin lume.

Chiar inainte ca banii de la loto sa ajunga in contul sau, tanarul a luat primul avion catre Indonezia, alaturi de fratele sau. Myles sustine ca a pus deoparte 100.000 de lire sterline pentru calatoria in jurul lumii, urmand ca restul banilor sa fie pastrati si, spera el, investiti inteligent, scrie Daily Mail.

Barbatul de 27 de ani traieste o viata extravaganta, plina de petreceri, locatii exotice si femei superbe. Myles a ajuns pana acum la Hong Kong, Bali si Thailanda, de acolo plecand la Cupa Mondiala din Brazilia, unde a sustinut echipa Marii Britanii, dar planuieste sa mearga la Machu Pichu in Peru, sa se scufunde in Marea Bariera de Corali, sa faca bungee jumping in Marele Canion din Arizona si sa calatoreasca pe Route 66.

Printre planurile sale se mai numara si sa mearga cu canoea pe Amazon, dar si sa vada Marele Zid din China si piramidele din Egipt, apoi sa petreaca cu prietenii in Ibiza si sa faca voluntariat cu Unicef-ul in Africa.

Sursa: realitatea.net

     
Tag-uri: loto, castig, bani
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii