A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675247.7797.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce a patit o femeie dupa ce a mancat doar banane timp de 12 zile
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-09-2015, ora 09:11

Ce a patit o femeie dupa ce a mancat doar banane timp de 12 zile

Articol de Cristian Amariei
Faptul ca bananele sunt extrem de sanatoase nu este un secret pentru nimeni. Sunt bogate in potasiu si au un continut scazut de sodiu, lucru care nu aduce decat beneficii intregului organism. Bananele sunt inofensive, putand fi consumate fara probleme chiar si de catre cei care sufera de diabet, probleme cu inima, rinichii si chiar si cancer.

Si probabil aceste motive (si multe altele, cu siguranta) au determinat-o pe o femeie pe nume Yulia Tarabath sa manance doar banane, timp de 12 zile. Aceasta este, la baza, un regim de slabit prin detoxifiere, avand o dieta bazata pe un singur fruct.

Experimentul

Sa consumi un singur aliment la toate mesele zilei nu este recomandat, pentru ca asta inseamna ca nu primesti toti nutrientii necesari corpului tau. Cu toate acestea, daca esti bine pregatita, asta chiar poate sa iti aduca numai schimbari pozitive. Yulia Tavrabath lucreaza ca nutritionist si antrenor motivational, astfel ca stia prea bine in ce se baga. Ea si sotul, ambii vegani, au tinut experimentul impreuna. Lor le-a fost extrm de usor sa faca acest lucru, fiind proprietarii unei superbe si variate gradini cu fructe si legume.

Rezultatul

Bananele sunt niste fructe incredibile, cu puteri miraculoase chiar. Cu toate ca au mai multe calorii decat alte fructe, ele contin si fructoza, glucoza, sucroza si fibre. Cand toate acestea se regasesc in acelasi aliment, sentimentul ca te-ai saturat dupa ce il consumi dureaza mai mult timp decat la altele.

Primele constatari ale Yuliei? O digestie mai buna si absenta durerilor de stomac. De fapt, ar fi putut spune chiar ca nu mai simte deloc prezenta intenstinelor, atat de linistit isi faceau ele treaba. A realizat, de asemenea, ca este mult, dar mult mai relaxata ca inainte. Ca si cum nu ar fi avut nicio grija pe umeri – fie ea mare sau mica. Consecinta? A reusit sa se focuseze mult mai bine pe activitatile ei zilnice, cu o productivitate mai sporita ca oricand.

Pe langa evidentele rezultate pozitive aduse sistemului ei digestiv, in urma acestui experiment Yulia a mai scapat si de alte probleme de sanatate. inainte de inceperea experimentului, femeia avea nivelul crescut al zaharului in sange, candida si un dezechilibru hormonal – probleme care au disparut ca prin minune dupa aceasta dieta detoxifianta cu banane.

Ca sa nu mai spunem de faptul ca a incercat, ani de-a randul, sa ramana gravida, iar datorita dietei cu banane a dat nastere unui copilas sanatos.

Dieta bazata pe un singur fruct poate face minuni in lupta cu kilogramele in plus si asupra starii tale generale de sanatate. Cu toate acestea, e foarte important sa te pregatesti temeinic inainte sa pornesti pe un asemenea drum. Asta deoarece dieta in cauza este una extrem de drastica si nu orice organism ii rezista. De fapt, este neindicata celor care au probleme cu glanda tiroida. De aceea, o discutie in prealabil cu doctorul nu este o optiune, este mai mult decat obligatorie.

Sursa: unica.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii