ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-09-2015, ora 16:11

Ce a patit o comedianta de pe YouTube, dupa ce a ras de oamenii grasi

Articol de Madalina Irimia
Contul de YouTube al comediantei Nicole Arbour a fost suspendat temporar, dupa ce internautii s-au plans de un videoclip de sase minute al acesteia, in care radea de oamenii grasi.

Joia trecuta, Nicole Arbour a incarcat pe YouTube un clip video intitulat Dear Fat People, in care jigneste persoanele cu probleme de greutate.

Comunitatea nu a tolerat gluma actritei si i-a sesizat pe administratorii YouTube.
„Discriminarea celor grasi nu exista. Cei grasi au inventat-o”, spune Arbour in clipul ei controversat. Arbour insiruie apoi cateva glume proaste despre oamenii supraponderali.

Totodata, aceasta a dezactivat optiunea prin care utilizatorii pot comenta la videoclipuri, temandu-se, probabil, de reactiile lor.

Comunitatea de pe YouTube a reactionat vehement si a prezentat numeroase raspunsuri la jignirile comedianei, rugand-o sa tina seama de sentimentele celor care „traiesc” in acele corpuri si de care rade fara mila.

Dupa ce YouTube i-a inchis contul, ce-i drept temporar, artista s-a manifestat pe Twitter: „Wow, sunt prima comediana din istoria YouTube care este cenzurata. Exista acolo videoclipuri groaznice cu omucideri si tortura, dar satira este...”.

Pe de alta parte, femeia nu si-a cerut scuze pentru jignirile aduse persoanelor grase, ci a continuat cu aceasta campanie denigratoare. Cel mai recent clip video al lui Nicole Arbour se numeste „Most Offensive Video EVER”.

Sursa: gandul.info
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii