A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662280.9625.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce a patit o bunicuta care credea ca acest barbat o iubeste. "Am platit prea scump naivitatea"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-01-2013, ora 17:15

Ce a patit o bunicuta care credea ca acest barbat o iubeste. "Am platit prea scump naivitatea"

Articol de Madalina Irimia

O femeie in varsta, care a ajuns la varsta la care ar fi trebuit sa-si petreaca timpul liber cu nepotii, a fost atat de naiva incat a crezut ca un tanar de 28 de ani s-a indragostit nebuneste de ea.

Englezoaica Pat Ekins, 50 de ani, a plecat in vacanta in Turcia si acolo s-a indragostit nebuneste de Ibrahim Halin, un localnic frumos, proprietarul unui bar. Desi a observat ca tanarul avea o trecere extraordinara la femei, englezoaica s-a lasat cucerita de vorbele lui, potrivit Daily Mail.

A plecat spre casa fericita si convinsa ca si-a intalnit iubirea vietii. In scurt timp, iubitul ei i-a spus ca are nevoie de o suma mare de bani, ca sa-si extinda afacerea. Pat nu a stat prea mult pe ganduri, si-a vandut casa fara sa le spuna copiilor ei, a mai adaugat economiile pe care le avea si i-a dat toti banii iubitului turc.

In casa stateam cu fostul meu sot si cu fiica mea cea mai mica. El mi-a spus ca daca vand locuinta, banii se impart la trei si asa am facut. Cu partea mea , plus economiile, am adunat 70.000 de lire sterline si am plecat in Turcia”, a spus femeia.

Cand Pat Ekins a ajuns in Turcia, iubitul a asigurat-o ca avea sa-i inapoieze toata suma, plus dobanda, in cel mult un an. N-a mai stat pe ganduri si a transferat toti banii in contul lui. In ziua aceea, barbatul a plecat din camera in care era cazata Pat, sub pretextul ca are ceva de rezolvat, dar nu s-a mai intors. Dupa cateva zile, femeia a realizat ca a fost pacalita.

Ajunsa acasa, copiii ei nu au vrut sa mai vorbeasca cu ea, suparatii fiind ca vanduse casa fara stiinta lor. Asa se face ca Pat s-a trezit in strada, fara niciun ban. O saptamana a dormit pe bancile din parcuri si a mancat de la gunoi. A fost apoi luata in grija unei fundatii umanitare, pentru care femeia lucreaza acum.

Sursa: stirileprotv.ro

Foto: express.co.uk

     
Tag-uri: femeie, bani, Turcia
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii