A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727663991.765.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce a patit aceasta femeie de la mersul pe tocuri
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-03-2013, ora 14:16

Ce a patit aceasta femeie de la mersul pe tocuri

Articol de Madalina Irimia

Carol Vorderman, o vedeta din Marea Britanie, a fost fortata sa isi anuleze toate aparitiile TV dupa ce a alergat pe tocuri de 10 centimetri, s-a impiedicat si a cazut. Prezentatoarea si-a fracturat nasul in urma caderii.

Carol Vorderman, o absolventa a Universitatii Cambridge care a uimit Marea Britanie cu cunostiintele de matematica la show-ul "Countdown" (n.r. numaratoarea inversa), a admis ca s-a simtit "complet idioata" dupa accident.

In varsta de 52 de ani, s-a impiedecat si a cazut dupa ce a alergat pe scari cu mainile in buzunare, pe tocuri de 10 centimetri, scrie dailymail.co.uk.

Vorderman, cunoscuta printre iubitoarele de moda pentru rochiile stranse pe trup si tocurile ametitoare, parasea o intalnire de afaceri, joi, cand s-a hotarat sa coboare pe scari, in loc sa astepte liftul. Era frig, asa ca si-a bagat mainile in buzunare. Astfel a cazut cu fata inainte si s-a lovit de coltul unui perete.

Sursa: stirileprotv.ro

Foto: fansshare.com, favim.com

     
Tag-uri: femeie, accident, tocuri
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii