A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727618693.029.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce a gasit o femeie in cutia cu sos de rosii: “Parca era dintr-un film de groaza”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-05-2014, ora 09:31

Ce a gasit o femeie in cutia cu sos de rosii: “Parca era dintr-un film de groaza”

Articol de Madalina Irimia

O englezoaica de 47 de ani a avut parte de o surpriza dezgustatoare in timp ce gatea. Femeia a gasit o bucata de material cenusiu intr-o cutie cu sos de rosii, scrie cotidianul DailyMail.

Femeia a gasit in cutie un obiect pe care l-a comparat cu un fragment de creier de animal. Jullen Marter a observat niste bucati gri, care nu aveau ce cauta in tigaie. Si-a dat seama imediat ca fragmentele proveneau de la sosul de rosii, pe care il folosea la gatit.

Jullen a taiat cutia cu pasta de tomate si a gasit un obiect ciudat, care masura 10 cm diametru. Englezoaica a sunat imediat la Lidl, magazinul de unde cumparase sosul de rosii. Reprezentantul magazinului a luat-o in ras cand a auzit despre ce era vorba.

Nu sunt sigura daca era un fragment de animal sau de planta, dar arata ca o bucata de creier”, a povestit Jullen pentru DailyMail.

Am sunat imediat la magazin. Reprezentantul a ras si mi-a spus ca probabil e doar o rosie. M-am uitat cu atentie si, in mod sigur, nu era o rosie. Mi-a spus sa trimit un e-mail cu o fotografie, dar nu mi-au mai raspuns”, a completat femeia.

Un purtator de cuvant al magazinului a declarat: “Luam in serios orice situatie de acest fel. Ne cerem scuze daca, intr-adevar, asa s-a intamplat”.

Foto: simplyrecipes.com

     
Tag-uri: sos, rosii, cutie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii