ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-12-2012, ora 14:00

Ce a gasit acest barbat intr-un munte de zapada: "Sansele erau infime". Acum il cauta pe proprietar

Articol de Madalina Irimia

Gest impresionant al unui barbat din SUA, care a facut un efort incredibil pentru o persoana pe care abia a intalnit-o.

Douglas Benedetti, din California, era in drum spre casa in urma cu doua seri, cand, pe sosea, a observat un sofer tras pe dreapta care incerca sa isi puna lanturile la masina. Douglas a oprit masina si s-a dus sa il ajute pe soferul aflat in dificultate.

"L-am vazut ca are nevoie de ajutor si m-am gandit sa cobor din masina. In timp ce incercam sa prindem lanturile, barbatului i-a aluncat verigheta de pe deget. Am incercat sa o gasim, dar era intuneric, asa ca a renuntat repede. A urcat in masina si a plecat", a declarat Douglas.

Obsedat insa de gandul verighetei pierdute, dl. Benedetti s-a intors la prima ora de dimineata la locul cu pricina si a inceput sa o caute intr-un munte de zapada: "Eu chiar daca nu sunt casatorit, m-am gandit ca este un obiect important pentru acel om. Am incercat sa dau la o parte o cantitate cat mai mare de zapada si, dupa o ora, am reusit sa o gasesc."

Acum, Douglas Benedetti face tot posibilul sa dea de soferul in cauza ca sa ii inapoieze inelul, insa nu este o misiune deloc usoara, pentru ca nici macar nu stie cum il cheama. Speranta lui este ca proprietarul verighetei sa il vada la televizor si sa il caute.

Sursa: stirileprotv.ro

     
Tag-uri: inel, zapada, SUA
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii