A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662202.1292.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce a furat un american dintr-o biserica
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-03-2013, ora 13:14

Ce a furat un american dintr-o biserica

Articol de Madalina Irimia

Un american a fost arestat dupa ce pe 8 martie a spart bucataria unei biserici. Afla ce a furat de acolo!

Cateodata, pofta de inghetata nu tine cont de ora si poate fi atat de puternica incat nu e exclus sa ajungi sa spargi frigiderul unei biserici pentru a te infrupta.

Este cazul unui american din Missouri, care a fost arestat dupa ce a spart bucataria unei biserici si a furat inghetata, pe 8 martie.

Politistii l-au gasit pe Andrew Steven Jung, in varsta de 23 de ani, la trei blocuri distanta de biserica catolica St. Peter's din St. Charles. El se afla sub influenta unor substante interzise si avea inghetata pe fata si pe haine.

In timpul interogatoriului, Andrew a declarat ca este "junkie" cand vine vorba de inghetata. El a fost arestat pentru patrundere prin efractie, furt si distrugerea proprietatii, iar cautiunea a fost stabilita la 30.000 dolari.

Dupa ce a furat inghetata din biserica, barbatul si-a uitat sapca acolo, asa ca nu a fost greu pentru politisti sa ii dea de urma. Nu este prima data cand tanarul a avut probleme cu legea, in 2010 el fiind arestat pentru spargerea altei biserici.

Sursa: apropo.ro

Foto: huffingtonpost.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii