A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719629653.9752.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce a facut un soldat aflat pe front atunci cand prietena i-a vandut cainele. Povestea sa a emotionat America
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-06-2014, ora 19:34

Ce a facut un soldat aflat pe front atunci cand prietena i-a vandut cainele. Povestea sa a emotionat America

Articol de Madalina Irimia

Cand mergi sa lupti pentru patrie peste mari si tari, nu te gandesti ca prietena ta ramasa acasa ar putea sa-ti faca o surpriza chiar mai urata decat sa te insele: sa iti vanda cainele.

A patit-o Robert Gabbert, un tanar soldat american, care s-a trezit ca cel mai bun prieten al sau, catelul Baxter, a fost vandut de prietena lui pe site-ul de anunturi online Craigslist. Mai corect, ex-prietena, dupa ce Gabbert a aflat ca nu mai are caine. Tinerei se pare ca ii venise greu sa aiba grija de animal, astfel ca a preferat sa il vanda decat sa il trimita la parintii iubitului ei.

Soldatul, aflat pe frontul din Afganistan, a facut un apel disperat la oricine ar putea avea informatii despre Baxter, pe care il are de mai bine de trei ani, de cand era un pui. Iar americanii i-au sarit in ajutor soldatului. Statiile locale radio si TV au relatat toata povestea si curand a aparut o pagina de Facebook “Help Bring Baxter Home 2014”, care a strans peste 700 de dolari pentru a-l rascumpara pe Baxter, profitand si de pozele extrem de simpatice pe care Gabbert si le facuse cu catelul sau de-a lungul timpului.

Stirea a ajuns apoi in presa internationala iar Daily Mail i-a contactat pe parintii lui Gabber, care au declarat ca sunt dispusi sa dea 14.000 de dolari pentru Baxter. In cele din urma, campania a avut succes: dupa o saptamana a fost gasita familia care cumparase cainele.

Desi povestea soldatului i-a emotionat pe noii proprietari, acestora le-a venit greu sa se desparta de Baxter. Robert Gabbert le-a promis insa ca le va face rost de un alt catelus din aceeasi rasa pentru copii lor, care se pare ca s-au atasat foarte tare de simpaticul Baxter.

Sursa: stirileprotv.ro

Foto: dailymail.co.uk

     
Tag-uri: soldat, caine, America
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii