A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664201.1521.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce a facut un baiat de 12 ani dupa ce mama i-a confiscat mobilul. "Suntem toti in stare de soc"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-02-2013, ora 11:45

Ce a facut un baiat de 12 ani dupa ce mama i-a confiscat mobilul. "Suntem toti in stare de soc"

Articol de Madalina Irimia

Cel mai popular baiat din scoala, poreclit “Micul Superman”, a facut un gest de neinteles dupa ce mama i-a confiscat telefonul mobil.

Cain Westcarr, din Gloucester, Marea Britanie, a fost gasit spanzurat in camera lui, iar medicii nu au mai putut sa-i salveze viata, potrivit Daily Mail.

Baiatul de 12 ani se certase doua zile cu mama lui, iar la un moment dat a spus ca se duce in camera sa asculte muzica. A fost gasit dupa 40 de minute, fara viata.

Anchetatorii declara ca gestul lui a fost un strigat de ajutor si ca, de fapt, el nu a intentionat sa-si ia viata. Criminalistul care s-a ocupat de acest caz a spus ca este posibil ca baiatul sa fi vrut sa-si pedepseasca mama, dar, ca multi alti copii de varsta lui, nu a inteles care sunt consecintele gestului sau.

Detectivul Mark Steinhouse, de la Politia din Gloucester, a spus ca nu exista nicio suspiciune cu privire la imprejurarile mortii copilului, iar mama lui nu poate fi trasa la raspundere pentru tragicul eveniment.

Sursa: stirileprotv.ro

Foto: twicsy.com

     
Tag-uri: baiat, deces, telefon
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii