A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662025.3285.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce a descoperit un barbat intr-un cos de gunoi: "Cum a putut cineva sa arunce asa ceva?"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-02-2013, ora 15:10

Ce a descoperit un barbat intr-un cos de gunoi: "Cum a putut cineva sa arunce asa ceva?"

Articol de Madalina Irimia

Un catelus pe nume Garby este in siguranta, intr-un camin, dupa ce un gunoier din Indiana, Statele Unite, l-a salvat dintr-un tomberon.

Saptamana trecuta, Michael Upchurch se afla in spatele unei masini de gunoi, facandu-si rondul obisnuit in orasul Muncie, cand a descoperit ceva tulburator.

Potrivit postului tv de stiri Fox 59, el a vazut un capusor brun ce se misca in interiorul unui sac de gunoi reciclabil si a auzit un zgomot asemanator unui scancet.

Sunetul era teribil”, a declarat Michael Upchurch. “A fost ca si cum catelusul ar fi strigat la mine ‘salveaza-ma’. Sunt convins ca asta spunea el in limba cainilor”, a mai spus barbatul.

Cand a deschis punga, barbatul a gasit catelul de 6 saptamani, care era aproape inghetat. L-a luat in brate si l-a dus in cabina masinii, la caldura. Mai tarziu, cand a ajuns la sediu, i-a facut si o baie calda.

Michael a dus catelul la un adapost de animale, dar doar ca sa fie consultat de un medic, iar dupa o zi el si sotia lui l-au adoptat, l-au luat acasa si l-au botezat Garby.

Phil Peckinpaugh, directorul adapostului de animale din Muncie, a gasit-o pe femeia care a aruncat la gunoi catelul. Aceasta a spus pentru acelasi post de televiziune ca a crezut ca animalul murise si de aceea l-a dus la tomberon.

Politia a deschis o investigatie, suspectand-o pe femeie ca a aruncat si alte animale la gunoi.

Sursa: stirileprotv.ro

     
Tag-uri: catel, gunoi, barbat
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii