ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-04-2016, ora 10:01

Ce a descoperit sora lui Prince dupa moartea artistului

Articol de Madalina Irimia
Tyka Nelson, sora cantaretului american Prince care a murit saptamana trecuta, sustine ca artistul nu ar fi lasat niciun testament si a cerut desemnarea unui administrator special pentru impartirea averii sale, a informat marti site-ul TMZ, specializat in stiri despre celebritati, citat de EFE.

Singura sora a lui Prince a prezentat marti documentele unui tribunal specializat in succesiuni din comitatul Carver (Minneapolis). "Nu cunosc existenta vreunui testament si nu am motive sa cred ca cel decedat ar fi lasat vreun document in acest sens", sustine Nelson in cererea ei, in care asigura ca exista "o urgenta" de "actiune imediata" pentru a repartiza mostenirea artistului, conform Agerpres.

Ea a solicitat, de asemenea, ca administrator al averii lui Prince sa fie firma privata "Bremer Trust, National Association", care se ocupa de afacerile cantaretului si care i-a oferit artistului de-a lungul anilor consiliere pe teme financiare.

Potrivit TMZ, mostenirea lasata de Prince ar fi de aproximativ 150 de milioane de dolari, inclusiv 27 de milioane in proprietati localizate in SUA.

In documentele prezentate, Tyka Nelson ofera o lista a tuturor posibililor beneficiari, inclusiv fratii vitregi ai artistului: John, Norrine, Sharon, Alfred si Omarr. Potrivit legilor statului Minnesota, averea artistului va fi impartita in mod egal intre acestia, inclusiv Tyka Nelson.

Figura indiscutabila a muzicii pop si renovator al muzicii negre, Prince a murit joi la 57 de ani, la resedinta sa din Chanhassen (Minnesota).

Autopsia corpului a fost realizata vineri, dar medicii legisti de la centrul Midwest Medical Examiners Office din Ramsey (Minnesota) au avertizat ca determinarea cauzelor mortii artistului ar putea dura "mai multe zile" si ca probele toxicologice s-ar putea prelungi "cateva saptamani".

Sursa: realitatea.net
     
Tag-uri: prince, testament, avere
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii