A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664947.7802.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce a descoperit o tanara in mobilul iubitului. "Ma insala cu acelasi barbat cu care il insel si eu"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
18-02-2013, ora 13:15

Ce a descoperit o tanara in mobilul iubitului. "Ma insala cu acelasi barbat cu care il insel si eu"

Articol de Madalina Irimia

O tanara din Marea Britanie, care isi inseala iubitul cu un alt barbat, banuieste ca este inselata la randul ei, cu acelasi barbat. Tanara a fost cea care a dezvaluit totul, pentru tabloidul The Sun.

"Aveam o relatie grozava cu iubitul meu pana intr-o seara cand mi-a facut cunostinta cu prietenul lui. Am 24 de ani, iar iubitul meu 28. Prietenul lui este in varsta de 30 de ani si este minunat.

Lucreaza impreuna pentru un call center si imi povestea tot timpul despre noul lui prieten si cat de bine se inteleg. I-am sugerat sa il invite la cina intr-o seara.

Am fost atrasi pe loc unul de altul. Iubitul meu a deschis o sticla de vin si apoi alta. Prietenul meu era beat si dupa doua ore a mers la culcare.

Prietenul lui a venit la mine si am sfarsit prin a face sex . Nu m-am simtit deloc vinovata.

De atunci ne-am tot intalnit pentru a face sex. Mi-a spus ca iubitului meu nu ii pasa de mine si ca se indragosteste de mine, insa m-am uitat in mobilul iubitului meu si am descoperit poze cu amantul si prietenul meu dezbracati.

Este iubitul meu gay? Sunt atat de confuza.

Ca lucrurile sa fie si mai rele de atat, cred ca sunt insarcinata si nu stiu cine e tatal copilului", a scris tanara redactiei The Sun.

Psihologul tabloidului britanic a sfatuit-o sa renunte la cele doua relatii. Fie heterosexuali, fie homosexuali, cei doi nu o trateaza cu respectul cuvenit. A sfatuit-o, de asemenea, sa isi faca un test de sarcina.

Sursa: stirileprotv.ro

Foto: connectedeverywhere.com

     
Tag-uri: inselata, femeie, cuplu
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii