ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-06-2014, ora 19:40

Ce a aflat o femeie dintr-un SMS primit de la sotul ei."Adevarata lovitura am primit-o dupa 6 zile"

Articol de Madalina Irimia

O femeie a povestit cum a fost parasita printr-un sms scurt de barbatul cu care a fost casatorita timp de zece ani. Insa ce s-a intamplat la cateva zile dupa asta intrece orice imaginatie.

Lisa Arends, din New York, a primit pe telefon de la sotul ei, un barbat pe care l-a iubit 16 ani si cu care s-a casatorit in urma cu zece ani, urmatorul mesaj: “Imi pare rau ca sunt atat de las si te parasesc in felul acesta, dar te parasesc si plec din oras”.

Lisa a fost socata cand a citit mesajul, dar adevarata lovitura a primit-o peste doar sase zile, cand sotul ei s-a casatorit cu alta femeie.

A realizat atunci ca barbatul era bigam si s-a decis sa faca orice ca sa il vada in inchisoare.

Lisa Arends a facut investigatii pe cont propriu imediat dupa ce a primit sms-ul prin care sotul ei o parasea. A aflat atunci ca acesta avea o viata dubla: “Avea conturi bancare cu numele nostru de care eu nu stiam, avea doua biciclete, doua case si… doua sotii”.

Lisa a contactat-o pe femeia cu care s-a casatorit sotul ei si a constatat ca aceasta nu stia nimic despre existenta ei. Ani de zile, barbatul a trait cu cele doua femei, fara ca ele sa suspecteze ca in viata lui exista a doua persoana.

Pentru ca in 1878 Curtea Suprema din Statele Unite a decretat ca poligamia este permisa doar in cazul persoanelor care urmeaza religia mormona, sotul Lisei a fost arestat.

Lisa a divortat de sotul ei dupa ce acesta a fost arestat.

Sursa: stirileprotv.ro

Foto: mercyjohnson.com

     
Tag-uri: femeie, sot, poligamie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii