A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830230.1067.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cazurile uimitoare ale copiilor care isi amintesc ce au fost in vietile anterioare
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-11-2013, ora 15:21

Cazurile uimitoare ale copiilor care isi amintesc ce au fost in vietile anterioare

Articol de Cristian Amariei

Omul de stiinta Jim Tucker si-a petrecut ultimii zece ani documentand cazurile unor copii care sustin ca isi amintesc ce au facut in vietile anterioare. Cercetatorul este convins ca povestile copiilor despre reincarnare sunt cat se poate de adevarate.

Un copil in varsta de trei ani care sustine ca intr-o viata anterioara a fost legendarul jucator de golf Bobby Jones si unul care isi aminteste ca a fost doborat in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial in Pacific, in timp ce pilota un avion militar. Sunt doua dintre cazurile uimitoare pe care profesorul Dr. Jim Tucker le prezinta in cea mai noua carte a sa, in care prezinta uluitoare poveste despre reincarnare despre care este convins ca sunt reale, scrie Daily Mail.

In ultimii zece ani, Jim Tucker a studiat cazurile fascinante ale unor copii care isi amintesc vietile lor anterioare si sustin ca pot demonstra acest lucru.

"Lumea nu functioneaza asa cum ne imaginam noi. Cazurile pe care le-am examinat nu au nicio explicatie obisnuita in ceea ce priveste modul in care percepem lumea", spune Dr. Tucker, profesor la Facultatea de Psihiatrie din cadrul Universitatii Virginia.

Cercetatorul a descoperit ca micutii ofera detalii despre vietile lor anterioare la varste fragede (la doi sau trei ani), iar amintirile lor se manifesta uneori sub forma unor cosmaruri. Pentru multi copii, amintirile pe care le au din vietile anterioare sunt extrem de deranjante.

Sursa: realitatea.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii