ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-02-2013, ora 16:04

Cazul Oscar Pistorius: Impuscaturi la 3 dimineata, 10 minute de liniste si apoi iar impuscaturi

Articol de Madalina Irimia

Detalii incredibile apar in cazul fostului erou sud-african Oscar Pistorius. Primele focuri s-au auzit la 3 dimineata si au fost insotite de tipete, povestesc vecinii. Timp de 10 minute, o tacere incredibila s-a lasat in zona, doar pentru ca alte focuri sa fie auzite la 3:10, scrie The Sun. Din cate se pare, atletul si-a impuscat iubita prin usa de la baie.

Presa sud-africana a consacrat, vineri, spatii largi informatiilor privind uciderea top-modelului Reeva Steenkamp de catre multiplul campion paralimpic Oscar Pistorius, facand si un portret al sportivului, caracterizat acum drept "Blade Gunner" si "paranoic", informeaza AFP, citat de Mediafax.

"Sa aflam ca Pistorius este acuzat de asasinat este ca si cum am afla ca arhiepiscopul Desmond Tutu a fost surprins facand ceva rau. Suntem stupefiati. Inca nu ne vine sa credem", a notat The Times. "Barbatii il admirau, femeile il adorau. Era o inspiratie pentru copiii cu handicap. Era un exemplu stralucit pentru cum sa dai tot ce-i mai bun din tine, in ciuda adversitatilor", adauga sursa citata.

Insa jurnalul a mentionat ca sportivul, supranumit "Blade Runner" (n.r. deoarece are doua proteze de carbon in forma de lama) si care colectiona iubite blonde cu care deseori avea altercatii, avea un temperament paranoic si era pasionat de arme de foc.

Integral pe stirileprotv.ro

Foto: espn.go.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii