ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
08-01-2016, ora 15:09

Caz incredibil in fotbalul romanesc: singurul trofeu din istoria lui FCM Bacau a fost scos la vanzare pe internet. Cupa Ligii, castigata in 1998, costa 3.350 €

Articol de Cristian Amariei
Desfiintata in 2014, FCM Bacau, una dintre echipele de traditie din fotbalul romanesc, a devenit subiectul uneia dintre cele mai ciudate stiri din ultimul timp. Bacauanii au scos la vanzare singurul trofeu cucerit in cei 64 de ani de istorie, Cupa Ligii, pe un site de profil celebru in Romania.

Lipsa banilor si situatia dramatica prin care trece sportul romanesc duce, din cand in cand, la gesturi extreme. Dupa ce Chimica Tarnaveni, echipa la care si-a facut junioratul Ladislau Boloni, a scos la vanzare intreaga baza sportiva, pe site-ul olx.ro si-a mai facut loc un anunt la fel de trist. Pentru doar 3.350 de euro, orice fan al fotbalului putea intra in posesia trofeului Cupei Ligii, cucerit de FCM Bacau in 1998, dupa o finala castigata in fata Universitatii Cluj cu 3-2, dupa prelungiri.

"Vand CUPA LIGII originala, editia 1998, trofeu castigat de FCM Bacau in urma finalei castigate cu 3-2 in fata echipei U Cluj. Cel mai important trofeu castigat de fotbalul bacauan", este anuntul postat pe site-ul de specialitate. Vanzatorul, despre care se spune ca nu este unul dintre oamenii care au participat la desfiintarea clubului in 2014, ci o persoana care si l-ar fi insusit dupa disparitia echipei, a scos, insa, anuntul dupa ce acesta adunase peste 400 de vizualizari.

Cucerita de FCM Bacau pe 28 mai 1998, Cupa Ligii s-a intors in fotbalul romanesc in sezonul trecut, atunci cand a fost adjudecata de Steaua, condusa la acea vreme de Costel Galca, dupa 3-0 in finala cu Pandurii Targu Jiu.

Sursa: prosport.ro
     
Tag-uri: fcm bacau, cupa, vanzare
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii