ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-09-2013, ora 05:29

Cauzele ametelilor de dimineata

Articol de Madalina Irimia

Ametelile de dimineata sunt in general trecatoare si nu pun probleme majore. Iata care sunt cauzele si cand trebuie sa mergi la doctor.

De cele mai multe ori, ametelile de dimineata sunt inofensive, fiind provocate de miscarile prea bruste. Tensiunea arteriala scade pe timpul noptii si incepe sa revina la un nivel normal cu cateva ore inainte sa te trezesti. Chiar si asa, daca dimineata te ridici prea brusc din pat, este posibil ca tensiunea scazuta sa iti dea usoare ameteli.

Daca nu ai luat o cina satioasa cu o seara inainte, dimineata poti avea glicemia suficient de scazuta incat sa ai ameteli cand te ridici din pat.

De asemenea, in cazul femeilor, o cauza frecventa a ametelilor de dimineata este sarcina. Faimoasele greturi de dimineata se pot manifesta atat prin senzatie de voma, cat si prin ameteli.

Integral pe unica.ro

Foto: libertatea.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
woyiwcTainy,  21.06.2020 00:29

spironolactone spironolactone https://aldactonefast.com - spironolactone 25mg generic allegra allegra https://allegrax.com - allegra side effects cymbalta side effects side effects for cymbalta https://fastcymbalta.com - cymbalta withdrawal

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii