ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-04-2016, ora 09:56

Cauza mortii lui Prince: Suspiciune de supradoza de droguri

Articol de Madalina Irimia
Prince a fost tratat pentru o supradoza de droguri cu sase zile inainte de deces, precizeaza mai mai multe surse pentru site-ul american TMZ. Autopsia se va face in cursul zilei de vineri, 22 aprilie, potrivit CNN.

Povestea cauzei mortii lui Prince incepe sa fie elucidata. Avionul privat a lui Prince a aterizat de urgenta in Moline, Illinois, vinerea trecuta, la cateva ore dupa ce a sustinut un concert in Atlanta. La acea vreme, apropiatii sai spuneau ca se “lupta” cu o gripa. Infomatia ridica semne de intrebare, deoarece avionul sau mai avea 48 de minute pana sa ajunga la destinatie, inainte sa aterizeze neprogramat.

Mai multe surse de la Spitalul din Moline au precizat pentru TMZ faptul ca Prince a fost dus in graba la spital, iar medicii i-au administrat o “doza-soc”, un tratament intensiv de salvare “tipic”, care contracareaza efectele morfinei sau ale heroinei.

Sursele citate continua relatarile, precizand ca medicii l-au sfatuit pe Prince sa ramana in spital cel putin 24 de ore. Apropiatii sai au cerut o rezerva privata, iar cand au aflat ca acest lucru nu este posibil, Prince si cei care il insoteau au decis sa ceara externarea. Cantaretul a fost tratat timp de 3 ore, dupa care cu avionul personal a ajuns la resedinta sa.

Atunci cand Prince a parasit spitalul medicii precizeaza ca “nu se simtea bine”.

Pe 16 aprilie, la o zi dupa ce a fost tratat de urgenta in spital, Prince a aparut la un concert privat, foarte aproape de locuinta sa din Minnesota, unde si-a convocat o parte din fani. Toate celelalte concerte programate au fost anulate din motive de sanatate.

Sursa: realitatea.net
     
Tag-uri: price, deces, droguri
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii