A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834894.0074.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cati bani trebuie sa economisesti pentru a iesi la pensie la 50 de ani?
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

ECONOMIC
18-05-2013, ora 17:00

Cati bani trebuie sa economisesti pentru a iesi la pensie la 50 de ani?

Articol de Cristian Amariei

Cea mai mare parte dintre angajati planuiesc sa iasa la pensie la varsta de 65 de ani, insa nu este un secret ca multi dintre acestia viseaza sa iasa din campul muncii mai devreme pentru a se bucura de familie, viata si calatorii in tari exotice.

Pentru a accelera iesirea la pensie, angajatii trebuie sa fie suficient de motivati sa economiseasca din timpul vietii active pentru a avea un trai decent atunci cand se vor trezi de dimineata nu pentru a lua metroul spre locul de munca ci pentru a se bucura de o zi cu nepotii. Alaturi de economisirea constanta, un alt factor extrem de important este obtinerea unui randament pentru suma pusa deoparte an de an. Obtinerea unui randament an de an a devenit tot mai dificila mai ales de la declansarea crizei cand pietele de actiuni au avut evolutii tot mai putin previzibile, iar dobanzile la depozite nu acopera intotdeauna rata inflatiei.

Integral pe zf.ro

Foto: imipqnet.ro

     
Tag-uri: economii, pensie, bani
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii