ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-07-2014, ora 12:05

Cati ani crezi ca are aceasta femeie! Vezi care e secretul ei

Articol de Madalina Irimia

Este frumoasa, atletica si vesela tot timpul. Cand te uiti la ea este foarte greu sa-i ghicesti varsta, iar cand o spune, crezi ca este cea mai proasta gluma din lume.

Miriam Stoppard este englezoaica si este medic de profesie. Are in spate ani buni de cariera, a devenit persoana publica dupa ce a publicat mai multe carti si din aceste motive lumea presupune ca nu este tocmai la varsta primei tinereti. Dar pare incredibil ca aceasta femeie tocmai a implinit varsta de 75 de ani…

Miriam a fost de acord sa spuna pentru cititorii tabloidului britanic The Mirror care este secretul tineretii ei. “De fapt, nu este vorba de niciun secret”, a spus ea. Recunoaste ca a facut o singura operatie estetica, de ajustare a ochilor, pe cand avea 54 de ani, dar alta interventie chirurgicala nu a mai avut. “Nu am facut nici macar o injectie cu botox”.

Miriam a spus ca are un ten fantastic, dar asta se datoreaza si mostenirii genetice. “Rudele din partea tatalui au avut o piele frumoasa”, a spus ea. “Si nu am mai pus apa si sapun pe fata de la varsta de 15 ani. Imi curat fata cu servetele demachiante si folosesc un ser de liting de la Chanel si o crema hidratanta cu factor de protective solara 25”, a spus ea.

A spus ca alimentatia ei este una sanatoasa. Mananca fructe, legume, peste, pui si curcan si face exercitii fizice in fiecare zi. “Cred ca sursa tineretii mele sunt, totusi, cei 11 nepoti”, a spus Miriam.

Femeia este casatorita a doua oara si a spus ca viata nu a fost tot timpul simpla pentru ea. A muncit mult si asta a tinut-o in forma mereu.

Sursa: stirileprotv.ro

     
Tag-uri: femeie, varsta, fumusete
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii