A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719631612.5308.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cateva poze puse pe net l-au costat 500.000 de lire. Ce a patit un britanic care s-a dat mare cu masinile tatalui sau
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-06-2014, ora 13:04

Cateva poze puse pe net l-au costat 500.000 de lire. Ce a patit un britanic care s-a dat mare cu masinile tatalui sau

Articol de Madalina Irimia

Pozele cu masini de lux postate in retele sociale iti pot aduce o gramada de necazuri. A descoperit-o pe pielea lui un tanar din Marea Britanie, care s-a dat mare pe Instagram, scrie stirileprotv.ro.

Aleem Iqbal, care se prezinta in retelele sociale drept “Lord Aleem”, este fiul proprietarului unei firme din Birmingham care inchiriaza masini de lux. Asa ca a profitat de faptul ca tatal sau are tot timpul in garaj Rolls-Royce, Lamborghini, Ferrari si Bentley ca sa se pozeze cu aceste masini si sa posteze apoi pozele pe retele sociale. Tanarul, in varsta de 19 ani, a strans in acest fel peste 160.000 de fani pe Instagram si 100.000 pe Facebook.

Dar si cativa dusmani, pe care pozele lui Aleem cu masini de lux i-au scos atat de tare din sarite incat au recurs la gesturi teroriste. Mai intai au dat foc unui Lamborghini Aventador Roadster, pe care firma tatalui lui Aleem il inchiriase pentru o nunta. Camerele de supraveghere au surprins trei oameni mascati care au coborat dintr-un Mercedes 4x4, au stropit masina italiana de lux cu benzina si apoi i-au dat foc.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii