A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664531.6814.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cate ore trebuie sa dormi pe noapte, in functie de varsta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-11-2016, ora 10:56

Cate ore trebuie sa dormi pe noapte, in functie de varsta

Articol de Madalina Irimia
Pentru o viata sanatoasa, trebuie sa urmezi cateva reguli: sport, alimentatie sanatoasa si odihna. Dar de multe ori lasam odihna pe ultimul loc. Dar este important sa cunosti de cate ore de somn ai nevoie in functie de varsta, pentru a avea o stare de spirit cat mai buna.
Daca nu dormi suficiente ore pe noapte, te expui la riscuri precum: cresterea in greutate, senzatia permanenta de oboseala, aparitia bolilor cardiovasculare si a diabetului de tip doi.

Pentru a avea un somn cat mai odihnitor, specialistii ne recomanda sa facem sport zilnic, sa nu ne uitam la televizor cu o ora inainte de culcare, sa evitam alcoolul (desi vei adormi mai usor, calitatea somnului nu va fi la fel de buna), sa ne facem un set de tabieturi inainte de culcare pe care sa le repetam mereu si sa respectam orarul stabilit.

Desi dormim aproximativ o treime din viata, calitatea si durata optima a somnului necesare pentru o speranta de viata mai lunga nu sunt cunoscute de toata lumea. De aceea, Fundatia Nationala pentru Somn din SUA a facut anumite recomandari legate de cat trebuie sa dormim in functie de varsta, dupa ce a consultat mai multi medici pediatri, neurologi, gerontologi si ginecologi.

Iata de cat somn ai nevoie intr-o perioada de 24 de ore atat tu, cat si cei apropiati:

Sursa: unica.ro
     
Tag-uri: somn, varsta, odihna
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
CharlesLof,  14.06.2017 02:34

wh0cd808213 propecia ZOVIRAX BUPROPION XL Crestor Over The Counter indocin visa

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii