A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727673048.4925.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Catalina Ponor, scrisoare dura pentru romani: „V-am lasat sa va faceti nebunia si sa ma barfiti. Pretuiti ce aveti, cat mai aveti”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-08-2016, ora 09:18

Catalina Ponor, scrisoare dura pentru romani: „V-am lasat sa va faceti nebunia si sa ma barfiti. Pretuiti ce aveti, cat mai aveti”

Articol de Cristian Amariei
Catalina Ponor a incheiat a treia sa pariticipare la Jocurile Olimpice cu un loc 7 la barna. Singura reprezentanta a Romaniei in proba de gimnastica la Rio a trimis o scrisoare deschisa in care a explicat evolutia sa, dar a denuntat si neregulile de la lot si a acuzat organizarea din cadrul echipei.

15 august...

A fost o zi extrem de grea si tensionata pentru mine ...
De ce?
Credeti ca mie mi-a fost usor sau imi este usor?
Sunt ani de munca in spate, nivelul a crescut, gimnastica nu mai e ce era inainte.
Acum ori castigi cu acrobatica foarte dificila ori cu artistica facuta perfect.
Eu am incercat sa le combin si am gresit pentru ca presiunea a fost extrem de mare.
Fiind singura gimnasta care a reprezentat Romania, trebuia sa multumesc intr-un fel sau altul pe toata lumea chiar daca nu mai aveam nimic de dovedit, poate doar mie sa imi mai dovedesc inca o data ca pot!
Imi pare rau ca atunci cand mi-am dat seama ca integralul a iesit prost nu am facut si coborarea care a fost pregatita pentru finala

DECI ,DA POT!!! PENTRU CA VREAU !!!

As zice chiar m-am simtit mai in forma decat la 16 ani
Si as fi putut daca nu simteam ca o mana care vroia sa ma dea jos de pe aparat toate comentariile si undele negative ca nu meritam sa fiu la Olimpiada
M-'am dorit prea mult, mi s-a rupt sufletul, am plans toata noaptea si la un moment dat vroiam sa ma opresc si nu puteam, nu mi-a fost usor sa nu pun la suflet tot ce vedeam sau auzeam in jurul meu si in retelele de socializare sau presa si nu imi este usor nici in continuare !

Continuarea aici
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii