ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
02-08-2013, ora 06:08

Catalin Botezatu are un mesaj pentru Bianca Dragusanu. Ce i-a transmis designerul

Articol de Madalina Irimia

Catalin Botezatu ii pune la zid pe cei care incearca sa umbreasca fericirea fostei sale iubite, Bianca Dragusanu, aflata in pragul casatoriei cu Victor Slav.

Dupa lungi discutii la telefon cu roscata, designerul a dat verdictul: "incercarile fotbalistului Adrian Cristea de a recastiga dragostea acesteia sunt penibile!".

Cu aceste sfaturi parintesti, Bote se apropie parca, din ce in ce mai mult, de atitudinea de closca a celei care l-a descoperit chiar pe el cu ani buni in urma, Mama Zina. Tata Cata pare gata de orice pentru a se asigura ca nunta fostei sale partenere cu omul de la meteo nu va fi pusa in pericol sub nicio forma.

Cum doreste caprioara apa rece de izvor, asa le doreste Bote fericire-n viitor! Iar dorinta lui este una perfect justificata, caci ultima perioada a fost destul de agitata pentru viitorii miri. Linistea amorului dintre Bianca si Victor a fost tulburata de declaratiile "Printului" Cristea. Proaspatul stelist a dezvaluit ca s-ar mai fi intilnit cu roscata, ba chiar ca ar fi sarutat-o si mingiiat-o. Actualul iubit al domnitei Dragusanu, viitor sot, a luat iute atitudine si a aruncat pe internet vorbe adinci, pline de profunzime si ironie, la adresa fotbalistului. "Niciodata nu te certa cu oamenii prosti, te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta", a scris omul de la meteo pe facebook.

Citeste continuarea pe acasatv.ro.

Foto: agentiadepresamondena.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii