A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829247.0696.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cat te costa sa faci Craciunul in Laponia
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-11-2013, ora 11:35

Cat te costa sa faci Craciunul in Laponia

Articol de Cristian Amariei

Daca vrei sa incerci un Craciun chiar la Mos Craciun acasa, in Laponia, trebuie sa pui deoparte 1.399 euro, dar poti beneficia de o reducere de 5% daca faci rezervari pe perioada Targului de Turism.

Cea de-a 30-a editie a Targului de Turism al Romaniei se desfasoara in perioada 14-17 noiembrie 2013, la Romexpo.

Pachetul de Craciun in Laponia, propus de agentia PerfectTour, porneste de la tarife de 1.399 de euro de persoana.

Pachetul cuprinde transport cu avion charter, Bucuresti – Kittila / Rovaniemi - Bucuresti, cina in seara sosirii, cina festiva de Craciun si cazare in hoteluri de 4 stele, in statiunea Levi, locatia oficiala de schi a lui Mos Craciun.

De asemenea, sejururile includ o excursie "In cautarea lui Mos Craciun", la satul Mosului si in Santa Park, si o excursie "Intalnire cu Mos Craciun si familia sa", momente magice apreciate de adulti, dar mai ales de catre copii. Cei care rezerva pe perioada Targului de Turism beneficiaza de un discount de 5%, anunta operatorul de turism.

Pe perioada Targului, Perfect Tour face discount-uri de pana la 40% la vacantele din oferta agentiei.

Ofertele speciale includ de la croaziere relaxante, sejururi exotice, Spa & Wellness, circuite exclusiviste "Explore" (India, China, Peru, Maroc, Iordania, Argentina) si schi pe cele mai bune partii din Europa.

Una dintre cele mai importante agentii de pe piata locala, Perfect Tour a demarat o politica de extindere atat in regiune, cat si peste ocean.

Din 2010, compania a deschis o filiala in Rep. Moldova (Chisinau), in 2011 s-a extins pe piata din Ucraina (Kiev) si a pus piciorul si in Statele Unite (Los Angeles), iar din 2012 suntem prezenti si in Bulgaria (Ruse).

De asemenea, Perfect Tour si-a continuat ofensiva regionala achizitionand in 2013 doi dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de business travel din Cehia si, respectiv, Slovacia. Mai multe informatii aici.

Foto: blog.perfect-tour.ro

     
Tag-uri: Craciun, Laponia, cost
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii