A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675720.4045.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cat primeste Zuckerberg sa conduca cea mai mare retea de socializare din lume
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

ECONOMIC
29-04-2013, ora 11:13

Cat primeste Zuckerberg sa conduca cea mai mare retea de socializare din lume

Articol de Cristian Amariei

Mark Zuckerberg, CEO-ul Facebook, si-a redus drastic salariul incepand cu acest an. Dupa ce, potrivit Comisiei de Schimb si Securitate (SEC), in 2012 ar fi incasat un salariu de peste 500.000 de dolari, de la 1 ianuaie 2013, Zuckerberg nu va primi mai mult de 1 dolar pentru munca depusa, scrie Wallstcheatsheet.com.

In primul trimestru din 2012, comisia a discutat si a aprobat cererea directorului nostru de a-si reduce salariu de baza la 1 dolar pe an, incepand cu 1 ianuarie 2013”, se arata intr-un comunicat al Facebook. Anul trecut, CEO-ul a mai primit 266.000 de dolari sub forma de bonusuri.

In afara reducerii salariale drastice, Zuckerberg nu a mai achizitionat nici alte actiuni. “Comisia noastra salariala considera ca pozitia sa prezenta ca actionar este suficienta pentru a se alinia cu interesele celorlalti actionari”, se arata in acelasi document.

Potrivit SEC, mai multe companii din IT au fost analizate inaintea luarii deciziei privind nivelul compensatiilor pentru Zuckerberg. Printre ele se numara Amazon, Netflix, Apple, Oracle, Cisco Systems, eBay, Google, Yahoo!, LinkedIn, Zynga sau Microsoft. In raport se mai precizeaza ca salariile directorilor Facebook au scazut cu 60-80 de procente, in comparatie cu cele alor directorilor din grupul analizat.

Integral pe incont.ro

Foto: talkactivedayo.blogspot.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii