A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758662.6264.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cat noroc ai in viata in functie de luna in care te-ai nascut
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-05-2014, ora 09:06

Cat noroc ai in viata in functie de luna in care te-ai nascut

Articol de Madalina Irimia

In numerologie si astrologie, se pune foarte mare accent pe aceste detalii, zi, luna, an. Cu o foarte mare influenta, aceste detalii ne guverneaza viata si ne arata cat de norocosi sau mai putin norocosi suntem, iar in acest caz in functie de luna in care ne-am nascut.

Specialistii in domeniu, astrologii si numerologii, ne pot oferi detalii despre viata noastra doar prin prisma zilei in care ne-am nascut, al lunii sau al anului, sau ne pot caracteriza in functie de zodie.

Luna ianuarie este guvernata de Jupiter, iar persoanele nascute in aceasta luna dau dovada de o foarte mare pozitivitate, bunatate, imaginatie si seriozitate. Tocmai din prisma acestor calitati norocul pare a fi mereu de partea lor.

Luna februarie este guvernata de Marte. Persoanele nascute in acesta luna dau dovada de foarte multa incredere in sine, stabilitate, loialitate, curaj. Norocul insa, nu pare a fi de partea lor.

Martie este luna renasterii, a prospetimii, a frumusetii. Ea este guvernata de catre Venus. Persoanele nascute in aceasta luna simt ca dupa fiecare esec renasc din propria cenusa precum pasarea Phoenix. Norocul este mereu de partea celor nascuti in aceasta luna

Aprilie este guvernata de planeta Mercur. Cei care s-au nascut in aceasta luna simt ca toate portile norocului se deschid in fata lor. Influenta cea mai mare se poate resimtii pe partea intelectuala si financiara.

Luna Mai este guvernata de Luna. Persoane mai putin norocoase insa au calitati care uneori pot umple acest gol. Se spune ca norocul ti-l faci tu, dupa aceasta expresie se iau si cei nascuti din aceasta luna. Nu accepta nimic de-a gata, tocmai de aceea, ambitiosi din fire, incearca sa obtina tot ce isi doresc cu orice pret.

Luna Iunie ar putea fi deschizatorul de drumuri pentru noroc. Este o luna guvernata de Soare, tocmai de aceea persoanele care s-au nascut in aceasta perioada parca infloresc in fiecare moment.

Iulie este luna esecului profesional dar al castigului pe plan sentimental. Guvernata de Mercur, aceasta luna le aduce persoanelor nascute in aceasta perioada noroc pe plan personal insa ghinion pe plan profesional.

August este guvernata de planeta Venus. Persoanele nascute in aceasta luna sunt firi pasnice, armonioase, pozitive. Norocul pare ca le surade de fiecare data cand au nevoie ca acesta sa apara in viata lor.

Detalii pe lyla.ro

Foto: redicecreations.com

     
Tag-uri: noroc, viata, zodie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii