ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-02-2014, ora 09:14

Cat de usor e sa locuiesti cu el in functie de zodia lui

Articol de Madalina Irimia

Va mutati impreuna? Afla ce fel de "coleg de camera" este iubitul tau in functie de zodia lui!

Berbec

Nu este un „coleg de camera” dificil. Ba din contra, va fi o placere sa locuiesti impreuna cu el. Ii place distractia, este relaxat, nu face mofturi, nu are pretentii. In schimb pot aparea probleme atunci cand va certati. Este genul care se infurie foarte tare si foarte repede, caz in care ar fi bine sa nu ii stai in cale. Este valabil si atunci cand a avut o zi grea si a venit nervos acasa.

Taur

Fata de alte zodii, el nu este mofturos si nu are manii legate de casa lui. De fapt, nu prea ii pasa cum arata casa lui, fiind prea lenes ca sa schimbe ceva ce nu ii convine. Tocmai lenea lui proverbiala o sa iti puna probleme. Sa nu te astepti la vreun ajutor din partea lui cand vine vorba de treburile casnice. Nu numai ca nu te ajuta, dar iti da si mai mult de lucru...

Gemeni

Viata alaturi de el este o placere... daca il convingi sa va mutati impreuna. Este independet, tine la libertatea lui si cu greu isi ia astfel de angajamente. Daca totusi o face, sa stii ca este un partener perfect. Descurcaret si implicat, are singur grija de el si stie sa faca de toate prin casa. Nu se da in laturi de la treburile „murdare” si nu este un lenes.

Rac

E destul de greu sa stai in aceeasi casa cu el. Pentru ca odata ce te-ai mutat, el va considera ca este datoria ta sa ai grija de el de parca i-ai fi mama. Unul dintre visele lui cele mai mari este sa se aseze la casa lui si sa aiba o familie ca sa nu mai fie nevoit sa-si piarda timpul cu lucruri nesuferite, cum ar fi spalatul vaselor, gatitul sau aspiratul covorului.

Integral pe unica.ro

Foto: glamour.com

     
Tag-uri: locuinta, cuplu, zodie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii