A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664289.3574.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cat de rele sunt anumite obiceiuri pentru frumusetea ta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-02-2014, ora 09:04

Cat de rele sunt anumite obiceiuri pentru frumusetea ta

Articol de Madalina Irimia

Atunci cand vine vorba de infrumusetare, fiecare femeie are anumite obiceiuri. Aplicatul machiajului direct cu mana sau spalatul zilnic pe par sunt doar doua dintre practicile in jurul carora au fost create mituri mai mult sau mai putin adevarate.

Atata timp cat unele sunt benefice, iar altele ar fi de evitat, ar fi cazul sa facem o trecere in revista a trucurilor si obiceiurilor la care apeleaza femeile atunci cand isi aranjeaza parul, unghiile sau machiajul. Acestea au fost analizate de specialistii citati de Health.com.

Ti-au aparut niste eruptii pe fata si incerci sa scapi de ele. Totusi, te-ai intrebat cand ti-ai curatat ultima oara aplicatoarele pentru machiaj? Daca acest lucru s-a intamplat acum un an, atunci sa nu te mire ca te-ai trezit cu bubite, cosuri sau alte alergii.

Periile si buretii pentru farduri si fond de ten sunt cele mai prielnice medii de dezvoltare a ciupercilor si de inmultire a bacteriilor. Acestea pot duce la probleme grave ale pielii. Asadar, tine minte ca ar trebui sa cureti aplicatoarele o data la trei - patru zile sau macar saptamanal. Foloseste un demachiant delicat pentru asta, iar apoi lasa-le la uscat.

Integral pe ziare.com

Foto: roportal.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii