ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
30-05-2014, ora 05:28

Cat de pasionala esti in functie de zodie

Articol de Madalina Irimia

Pasiunea, creativitatea, tandretea sau, dimpotriva, monotonia sunt trasaturi care caracterizeaza fiecare zodie in parte atunci cand vine vorba de dragoste.

Afla cat de bine iti poti satisface partenerul, in functie de semnul astral sub care te-ai nascut.

Berbec: graba

Persoanele nascute sub acest semn zodiacal tintesc fix si-si doresc mereu sa atinga punctul culminant. Sunt, insa, si extrem de grabiti, dar niciodata nu au retineri in ceea ce privesc dorintele lor sexuale.

Taur: romantism

Spre deosebire de Berbec, care reactioneaza fara sa stea pe ganduri, Taurul este suficient de calm si calculat atunci cand vine vorba de dragoste. Odata ce ai decis care este persoana ce-ti merita inima, nimic nu te mai opreste sa-i oferi toata dragostea. Preludiul este ceea ce te caracterizeaza si ai nevoie de o jumatate care sa-ti accepte romantismul.

Gemeni: comunicare

Abilitatile comunicative sunt arma secreta a Gemenilor pe care o folosesc ori de cate ori isi propun sa obtina ceva. Daca esti nascuta sub acest semn zodiacal, ai nevoie de un partener care sa-ti accepte indrazneala. In pat, iti place sa folosesti un vocabular mai vulgar pentru a-ti seduce jumatatea.

Citeste articolul integral pe clickpentrufemei.ro.

Foto: chobirdokan.com

     
Tag-uri: horoscop, zodie, pasiune
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii