ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
18-07-2014, ora 08:02

Cat de inteligenta esti in functie de zodie

Articol de Madalina Irimia

Inteligenta nu inseamna doar capacitatea de a rezolva probleme matematice, ci si abilitatea de a folosi si aplica logica in anumite situatii. Usurinta de a invata lucruri noi sau de a face fata situatiilor dificile tine tot de inteligenta. Cat de desteapta esti depinde si de felul in care erau asezate astrele in ziua in care te-ai nascut.

Berbec. Actionezi intr-un mod inteligent si ai un talent nativ de a rezolva probleme matematice.

Taur. Iti plac conversatiile inteligente si muncesti din greu pentru a ajunge unde iti doresti. Intodeauna termini ce ai inceput.

Gemeni. Tu ai o inteligenta sociala si o capacitate extraordinara de a purta conversatii interesante. Mintea ta este capabila sa puna la cale si planuri mai putin placute.

Rac. Reusesti sa intuiesti ce simt ceilalti si esti o buna prietena.

Leu. Interactionezi usor cu ceilalti.

Fecioara. Inteligenta ta iese la suprafata in situatii ce tin de bun simt si de a-i ajuta pe ceilalti.

Balanta. Tu ai o inteligenta diplomatica ce te va ajuta sa iesi din multe situatii neplacute.

Scorpion. Ai o intuitie extraordinara, mai ales cand vine vorba de relatii. Ii citesti cu usurinta pe ceilalti si ai talent in administrarea afacerilor.

Sagetatator. Ai fost inzestrata cu inteligenta sociala si ai capacitatea de a purta conversatii interesante.

Capricorn. Esi ambitioasa si nu te dai inapoi de la munca. Inteligenta ta poate fi folosita cel mai bine in afaceri. Te caracteriza o moralitate ridicata.

Varsator. Tu esti savantul zodiacului. Felicitari!

Pesti. Ai inclinatii spre arta si te bucuri sincer pentru succesul celorlalti.

Inteligenta unei zodii depinde si de semnul care o guverneaza. Zodiile de foc, precum Berbecii, Leii si Sagetatorii, au fost inzestrate cu inteligenta intuitiva si au capacitatea de a gasi solutii si a-si asuma riscuri. De asemenea, ii pot convinge pe ceilalti ca ideile lor sunt bune.

Semnele de pamant au inteligenta practica. Taurii, Fecioarele si Capricornii pot rezolva cu usurinta problemele de la locul de munca si sunt buni organizatori.

Zodiile de aer se pot lauda cu inteligenta analitica. Gemenii, Balantele si Varsatorii traiesc intr-o lume a ideilor si vor alege intotdeauna ideile in locul emotiilor. In viata sociala, leaga relatii cu usurinta si sunt capabili sa poarte discutii interesante.

Semnele de apa au un grad ridicat de inteligenta perceptiva. Racii, Scorpionii si Pestii vor intelege cu usurinta ce ii motiveaza pe ceilalti si ce simt acestia.

Sursa: unica.ro

Foto: parents.com

     
Tag-uri: inteligenta, femeie, zodie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii