A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661702.0558.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cat de importante sunt CEREALELE la micul dejun
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-11-2013, ora 06:46

Cat de importante sunt CEREALELE la micul dejun

Articol de Madalina Irimia

Un stil de viata sanatos presupune, prin altele, si o alimentatie echilibrata. De aceea, prima masa a zilei trebuie sa fie punctul de plecare pentru ca tu sa ai energie si pofta de munca pentru intreaga zi.

Cat de importante sunt CEREALELE la micul dejun

Si pentru ca, de cele mai multe ori nu ai timp sa-ti pregatesti un mic dejun consistent, cerealele reprezinta solutia ideala pentru un inceput de zi perfect.

Beneficiile cerealelor la micul dejun

Specialistii in nutritie recomanda un mic dejun echilibrat, care sa iti ofere toti nutrientii de care ai nevoie (vitamine, minerale, proteine, carbohidrati, fibre) si sa contribuie in acelasi timp la arderea caloriilor nedorite.

Cand vine vorba de cereale, aceiasi specialisti recomanda sa nu cazi in capcana de marketing a producatorilor si sa citesti cu atentie datele inscrise pe ambalaje. Evita acele tipuri de cereale care contin zahar sau care au un continut ridicat de sodiu si alege-le pe acelea care contin mai multe fibre.

Citeste mai multe pe ele.ro.

Foto: irinareisler.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii