A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832641.6455.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cat de important este micul dejun pentru starea noastra de sanatate
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-03-2016, ora 10:40

Cat de important este micul dejun pentru starea noastra de sanatate

Articol de Cristian Amariei
Micul dejun este vazut in intreaga lume ca fiind o masa vitala, de care toate persoanele au nevoie pentru reglarea metabolismului si asigurarea vitalitatii corpului si mintii pe durata intregii zile.

Medicul James Betts, de la Universitatea din Bath, Marea Britanie, spune ca o influenta importanta in impamantenirea acestei idei o au campaniile publicitare in care micul dejun apare a fiind cel mai important moment culinar al zilei.

James Betts este expert in nutritie si metabolism si a exlicat pentru revista New Scientist ca, desi beneficiile mesei de dimineata par logice, oamenii de stiinta contesta partial acest lucru, dat fiind faptul ca el se bazeaza pe date pur observationale. Acest lucru se traduce prin faptul ca un cercetator studiaza stilul de viata al unei persoane.

Medicul spune ca, chiar si asa, exista foarte putine dovezi care arata ca micul dejun aduce, intr-adevar, beneficii importante sanatatii unei persoane.

Continuarea pe descopera.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii