A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719817632.0671.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cat de benefica este ciocolata pentru sange, nervi si intelect
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-08-2016, ora 11:39

Cat de benefica este ciocolata pentru sange, nervi si intelect

Articol de Madalina Irimia
Unul dintre cele mai recente studii ale oamenilor de stiinta din Australia si Luxemburg prezinta rezultate interesante legate de consumul de ciocolata.

Persoanele care mananca cel putin o data pe zi ciocolata isi imbunatatesc capacitatea cognitiva mai mult decat cele care consuma rar acest deliciu.

Flavonoidele din cacao reprezinta unul dintre mai multi factori care participa la imbunatatirea beneficiilor cognitive ale ciocolatei, scrie Rador.

Conform revistei „Appetite”, care a publicat rezultatele cercetarii, la studiu au participat 968 de persoane, cu varste cuprinse intre 23 si 98 de ani.

Continuarea studiului este importanta, deoarece acesta ofera o perspectiva suplimentara despre legatura dintre ciocolata si efectul ei benefic asupra sanatatii neuro-psihologice, precum si asupra reducerii tensiunii arteriale si diabetului zaharat de tip 2.

Sursa: descopera.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii