A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662356.5817.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cat de absurzi pot fi unii sefi! Aceste reguli de birou chiar sunt impuse unor angajati
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-05-2013, ora 06:02

Cat de absurzi pot fi unii sefi! Aceste reguli de birou chiar sunt impuse unor angajati

Articol de Madalina Irimia

A fi manager inseamna pentru unii sa inventeze reguli cat se poate de absurde la birou si apoi sa astepte laude din partea subalternilor pentru ideile geniale.

"Daca nu respecti regula noastra, zbori", cam asa suna legea corporatista in foarte multe companii. Site-ul Reddit.com le-a cerut angajatilor sa descrie regulile absurde care domnesc in firmele la care lucreaza.

1. Nu ai voie sa vii cu apa minerala sau suc la birou. Exista un tonomat si trebuie sa-l folosesti daca vrei sa bei apa la locul de munca.

2. Nu poti sa trimiti e-mailuri fara sa-ti aleaga seful titlul. Angajatii unei firme nu pot sa dea send unui e-mail decat daca preselecteaza un anumit titlu deja stabilit de sefi, dintr-o lista limitata de subiecte.

3. Nu ai voie sa muti niciun scaun de la locul lui. Orice mutare de mobilier, inclusiv un simplu scaun, este strict interzisa in firma respectiva. Daca ai vreo initiativa in acest sens trebuie sa suni firma care se ocupa de mutari...

Integral pe realitatea.net

Foto: tiptopnews.ro

     
Tag-uri: sefi, reguli, birou
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii