ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-12-2015, ora 16:18

Cat de BOGATI sunt ministrii lui Ciolos. Ce averi au Toba si Comanescu

Articol de Madalina Irimia
Multi dintre ministrii cabinetului Ciolos au averi consistente. Fost consilier prezidential, acum ministru de Externe, Lazar Comanescu, se poate mandri cu bani grei in conturi, in timp ce ministrul de Interne, Petre Toba, are o colectie frumoasa de terenuri si imobile.

Ministrul Afacerilor Externe, Lazar Comanescu, detine, impreuna cu Ana Comanescu, un teren "intravilan-agricol" in judetul Valcea, precum si unul extravilan (faneata, tufaris), de asemenea in Valcea, ambele dobandite prin mostenire de la parinti.

Comanescu mai are un apartament in Bucuresti, cumparat in 1991, o casa mostenita in judetul Valcea, iar sotia, Mihaela Comanescu, detine un apartament si o casa in Bucuresti, dobandite prin mostenire.

Este proprietarul unui BMW - X3, cumparat in 2015, nu detine bijuretii, tablouri a caror valoare sa depaseasca 5.000 de euro, dar are conturi si depozite in lei si euro, dintre care cel mai mare este un depozit in valoare de 200.000 de euro.

Anul trecut, Comanescu a obtinut venituri in valoare de 7.300 de euro si cca 60.000 de lei ca ambasador si consilier prezidential, precum si 30.000 de lei pensie, iar sotia a castigat venituri din salariu de la ASE - 20.000 de lei.

Ministrul Afacerilor Interne, Petre Toba, detine doua terenuri intravilane si trei agricole in judetul Ilfov (donatie sau mostenire), un apartament in Bucuresti si doua case de locuit in Ilfov, dintre care una mostenita.

Are un Nissan X Trail, fabricat in 2010, si un Renault Clio, fabricat in 2013. De asemenea, are datorii la banca in valoare de 99.912 franci elvetieni si 3.495 de euro. Anul trecut a incasat un salariu de la IGPR de 126.511 lei, iar sotia, Simona Toba, inginer la o banca, 70.321de lei.

Ministrul pentru Consultare Publica si Dialog Civic, Violeta Alexandru, detine un teren agricol in Teleorman si un apartament in Bucuresti.

Ministrul pentru Relatiile cu Romanii de Pretutindeni, Dan Stoenescu, are un teren intravilan, la Bran, Brasov, un apartament in Bucuresti si o casa de vacanta la Bran, aflata in constructie.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
SIBNET,  10.12.2015 08:34

Selectam colaboratori pentru activitate la domiciliu. Se poate lucra si part-time. Sunt necesare cunostinte minime de navigare pe internet, lucru cu fisiere pdf si word si minim studii medii. Detalii la adresa de email: sibnet@usa.com

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii