A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719756199.7316.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cat costa o zi de spitalizare la spitalele private
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
18-08-2013, ora 06:52

Cat costa o zi de spitalizare la spitalele private

Articol de Madalina Irimia

Romanii se orienteaza catre spitalele private atunci cand nu au de ales, fiind pusi pe liste interminabile de asteptare la stat sau pentru ca se tem de malpraxis si rele tratamente in spitalele de stat. De frica, de nevoie, merg la spitalele private, unde costurile unei zi de internare se adauga celor deja piperate, aferente interventiilor chirurgicale. Cat costa o zi de spitalizare la cele mai mari spitale private din Capitala?

Potrivit unui studiu IMAS, 42% dintre romani ar alege sa mearga intr-un spital privat, iar orientarea catre un spital privat este mai frecventa in randul tinerilor cu varste intre 18 si 29 de ani, in randul rezidentilor din orasele mari si din Bucuresti, care au studii superioare si venituri care pornesc de la 1.000 lei sau mai mari.

Daca ne uitam insa la preturile de mii de lei pe care le au unele interventii medicale care necesita internare la marile spitale private din Capitala si adaugam tarifele pe zi de spitalizare, nota de plata necesita un salariu mult mai mare de 1.000 de lei.

Integral pe capital.ro

Foto: aradon.ro

     
Tag-uri: internare, spital, romani
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii