A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830144.2163.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Castelul lui Dracula, DE VANZARE. Cum poti sa cumperi legendarul castel din Carpati
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-05-2014, ora 17:03

Castelul lui Dracula, DE VANZARE. Cum poti sa cumperi legendarul castel din Carpati

Articol de Cristian Amariei

Dupa ce ar fi cerut, fara succes, 80 de milioane de dolari autoritatilor romane pentru a le ceda castelul Bran, mostenitorii familiei Habsburg isi incearca norocul pe piata imobiliara internationala. Au angajat o firma de avocatura si au pornit in cautarea posibililor cumparatori.

Cum era ciudat sa puna o pancarta pe castel cu “FOR SALE”, proprietarii au ales sa demareze o campanie media prin care sa anunte ca celebrul imobil, “Castelul lui Dracula”, poate fi cumparat de oricine este interesat, relateaza GadgetReport.ro

Au lansat chiar si un numar de telefon (001 212 471 8500), la care poate fi contactat Mark Meyer, avocatul de la firma americana Herzfeld and Rubin, insarcinat cu vanzarea proprietatii.

Daca cineva vine cu o oferta rezonabila, vom vedea cine sunt, ce ne propun si vom lua in calcul propunerea”, a declarat avocatul, citat de The Telegraph. Cei interesati pot vedea detalii despre castel pe www.bran-castle.com.

Jurnalistii de la The Telegraph remarca faptul ca proprietatea are destule probleme si ca are nevoie de reparatii. Cu toate acestea, poate reprezenta o achizitie interesanta mai ales pentru cei pasionati de mitul lui Dracula.

Arhiducele Dominic de Habsburg si familia sa tin foarte mult la acest castel si l-au adus intr-o stare mult mai bune decat in perioada in care a fost in proprietatea guvernului”, a spus Meyer, pentru Washington Post

Dorinta lor este ca acest castfel, de altfel intreaga regiune a Branului, sa intre in atentia unui investitor care sa transforme zona si sa ii exploateze potentialul turistic, ca turistii sa poata sa vina si sa stea in zona 2-3 zile”, a declarat acesta.

Cititi continuarea materialului si vedeti un reportaj video cu castelul lui Dracula pe GadgetReport.ro

Foto: protv.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii